Başkan Vurucu’nun Güzelyayla ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, köy statüsünden çıkarılıp mahalleye dönüşen köylünün sıkıntılarını dinledi. 27 Aralık Pazar günü Güzelyayla mahallesinde incelemelerde bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, mahallenin ara sokaklarında yolu olmayan evleri gezerek sorunları yerinde tespit etti.

Güzelyayla Mahalle Muhtarı İsmail Gülpınar ile birlikte mahalle sakinleriyle de köy kahvesinde bir araya gelen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, mahalle sakinlerinin taleplerinin yerine getirilmesi için en kısa zamanda yapılacağı müjdesini verdi. Dört yıldan bu yana Güzelyayla’da oturduğunu belirten mahalle sakini, Çok zorluklarla yaşıyoruz” diyerek Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’dan yardım istediler.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yaşanan maddi olarak sıkıntılara dikkat çekerek şunları söyledi: “Belediyemiz bundan önce çokta iyi yönetilmemiş. Öncelikli hedefimiz esnafa ve işçimize olan ve borçları ödemek Allahın izniyle çok kısa bir süre sonra bunları ödeyeceğiz. Bu güne kadar Belediyemize gelen müfettişler de hayretler içinde kalarak burasının bir bakkal dükkanından daha kötü yönetildiğini ifade ettiler. Belediyemizi 15 yıl yöneten arkadaş Belen’in geleceğini çalmış. Ama 2016 çok güzel olacak buna canı gönülden inanıyorum. Büyük şehirle ilgili sıkıntılarımız devam ediyor kuruluş biraz sıkıntılı oldu. Bu sıkıntıları aşacağız. Ekibimizle birlikte  Belen halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.