Mete Aslan İGC’yi ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun eski Belediye Başkanlarından Mete Aslan, İGC’ye nezaket ziyareti yaptı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Aslan, hayırlı olması dileğinde bulundu.

İskenderun’da basının daha güçlü, daha çok dayanışma içinde olmasını arzu ettiğini belirten Aslan, şunları söyledi:

“Birçok kentte basın mensuplarının güçlü dayanışma içinde olduklarını görüyorum. İskenderun gibi büyük bir kentte de aynısının olmasını bekliyorum. Bu basının saygınlığını da daha çok arttıracaktır.

Ülkemizde de maalesef bazı insanlar diğerlerini ayrıştırabiliyor. Farklı kriterler kullanmamak lazım. Burada önemli  kriter bu memleketi sevenler ya da memleketi sevmeyenler demek yetmeli.

Memleketini sevenlerin şu ya da bu nitelikte olmasının hiçbir önemi yok. Bu birliktelik ülkenin geleceğe  sağlam adımlarla gitmesini sağlar. Benim için önemli olan, vatanı sevmek ve görevini iyi yapmak. İnsanları ayrıştırmak her zaman tehlikeli sonuçlar doğurur.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, İskenderun’da görev yapan, bu işten ekmeğini kazanan gerçek gazetecilerle kartvizit gazetecilerini ayırmak için çalıştıklarını ve bunu mutlaka başaracaklarını belirtti. Cıncık, memleketin yararına çalışan, iyi hizmetler yapan herkesin yanında olduklarını ifade etti.                                                                                                                             11

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.