Küçücük yürekleri ile kocaman işler başardılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Nardüzü Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri, aralarında topladıkları çeşitli malzemeleri İskenderun Korumaya Muhtaç Çocuklar Derneği bünyesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Öğrenciler, beraberindeki Nardüzü Ortaokulu Müdürleri Mesut Deloğlu ve Rehberlik Öğretmeni Gülizar Oktay ile birlikte tüm çocukları ‘en iyi çocuklar anlar’ tümcesinden yola çıkarak ‘Değerler Projesi’ni yaşama geçirdiklerini anlattılar.

kmçy der nardüzü (2)

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Minicik yürekleri ile kocaman işler başaran çocuklarımıza ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz destekler gerçekten çok anlamlı. Çocuklarımız sizlerin katkıları ile çok daha mutlu olacaklar” dedi.

Nardüzü Orta Okulu Müdürü Mesut Deloğlu, çocukların duyarlılığından dolayı onları kutladı ve benzer çalışmaların devam etmesini istedi.

kmçy der nardüzü (3)

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.