FİLMAR’a 2015 Çevre Tesis ödülü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep ALTEPE’ nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından İstanbul Hilton Otel’ de ikincisi düzenlenen ‘Çevreci Tesis” Ödül Töreni gerçekleştirildi. İstanbul Hilton Otel’ de gerçekleştirilen ödül törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe, birliğe üye belediyelerin temsilcileri, organize sanayi bölgelerinin başkanları, işadamları ve basın mensupları katıldığı törende Filmar ile birlikte Ülke genelinde faaliyet gösteren 48 Tesis ve 9 organize sanayi bölgesi ödül aldı.

filmar (2)

Filmar Filtre bu ödülü alırken Hatay’ da ilk defa  bir tesiste hem kimyasal hem de biyolojik arıtma tesisini faaliyete geçirmiş olmasının yanında çalışanlarının adına TEMA vakfı aracılığı ile fidan, WWF – Türkiye aracılığı ile doğa koruma çalışmaları adına  nesli tükenmekte olan hayvanlardan saz kedisi, panda, kutup ayısı, kaplan, orfoz balığı ve deniz kaplumbağası vs. evlat edinerek doğaya armağan ediyor. Ayrıca Filmar Filtre fabrika arazisinde 220 adet Çam ağacı, 180 adet Zeytin ağacı ve farklı türlerden 160 adet meyve ağaçları ile arazisini yeşillendirerek çevreye karşı son derece duyarlı ve hassas olduğunu gösterdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.