Vekil Türkoğlu’ndan Tufanlar’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

tufanlara türkoğlu ziyareti (1)

Özel Tufan Eğitim Kurumlarını ziyaretinde Milletvekili Türkoğlu’na; AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkan Yardımcısı, Eğitimci Kadir Gök de eşlik ettiler.

Özel Tufan Eğitim Kurumları hakkında okul müdürü Ali Arslan’dan brifing alan Türkoğlu; daha sonra Özel Tufan Eğitim Kurumları Kurucusu ve bölgenin sevilen işadamlarından Osman Tufan, Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan, Müdür Ali Arslan ve okul idarecileri ile birlikte okulda incelemelerde bulundular.

Milletvekili Türkoğlu ve beraberindeki heyete okulu gezdiren okul müdürü Arslan yaptığı açıklamada; “Kurumumuz, 864 Öğrencisi, 36 Dersliği, 2 Anasınıfı, 4 Laboratuarı, 3 Atölyesi, 1 Kapalı Spor Salonu, 1 Tenis Kortu, 1 Halı Sahası, 1 Voleybol ve 1 Basketbol Sahası, 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Bahçe Satranç Sahası, 1 Çocuk Bahçesi, 200 Kişilik Konferans Salonu, 1 Reviri, 1 Yemekhanesi, 60 Kişilik Toplantı Salonu ile eğitimde bölgemizin yüz akıdır” şeklinde ifadelere yer verdi.

TÜRKOĞLU: “ÖZEL TUFAN OKULLARI KALİTENİN ADRESİ OLACAKTIR”

Osman Tufan’ın ticaretteki atılımcı ruh ve dinamizmini eğitim alanına da taşıması ile farklılık oluşturduğunu ifade eden Türkoğlu; “Başarı detayda gizlidir. Sağlam ve inanmış bir ekibi, güçlü ve de deneyimli bir kadroyu bir araya getirmede ki mahareti, bölgemizde eğitim alanında da Sayın Tufan’ın farkını ortaya koymuştur. Ali Arslan Hocamız gibi deneyimli, vizyoner eğitimcilerin varlığı ile de vücut bulan Özel Tufan Eğitim Kurumları; “Başarmak İçin Bir Adım Yeter” sloganı ile geleceğin aydın nesillerini yetiştirme adına çıktıkları yolda kalitenin ve muvaffakiyetin adresi olacaktır” dedi.

2013-2015 yılları arasında Dörtyol’a 12’si ilkokul, ortaokul ve anaokulu, 3’ü lise olmak üzere 15 okul kazandırdıklarını, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde de Dörtyol’a temeli atılan ve atılacak olan 2 ortaokul, 1 ilkokul, 1 Anadolu Kız Meslek Lisesi, Fen Lisesi Öğrenci Yurdu, Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu kazandıracaklarını ifade ederek yeni yatırım projeleri ile de bölgeyi adeta eğitim alanında bir cazibe merkezi haline getireceklerinin altını çizen Türkoğlu; “Ben hassaten ilçemize ve bölgemize eğitim alanında kazandırılan Özel Tufan Eğitim Kurumları münasebetiyle bu kurumların kurucusu Sn. Osman Tufan Kardeşime, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Münevver Merve Tufan Hanımefendi’ye, Müdür Sn. Ali Arslan Hocamıza ve okulumuzun değerli eğitim kadrosuna en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Özel Tufan Eğitim Kurumları Kurucusu İşadamı Osman Tufan da okullarına gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri sebebiyle Milletvekili Türkoğlu’na teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.