Başkan’dan çocuklara eşofman yardımı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki elli çocuğa eşofman takımı hediye etti.

Sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları olan yavrularımıza Başkan Seyfi Dingil, eşofman takımı hediye ederek gönüllerini aldı. İskenderun Sokak Çocuklarını Koruma Derneği’ne kayıtlı kimsesiz ve yetim çocuklarımızın yüzünü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil güldürdü. Bu güne kadar gerekli ilgiyi, şefkati ve desteğini her fırsatta gösteren Başkan Seyfi Dingil, korumaya muhtaç çocuklarımıza birer eşofman takımı hediye etti. Birliktelik ve dayanışmaya her zaman her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların yüzlerini güldürebilmenin mutluluğunu yaşadık. Aslında bu çocuklarımız kimsesiz değiller, onlarda bizim birer aile ferdimiz olarak evladımızdır. Onlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak, devlet ve millet olarak hepimizin görevidir. Bu çocuklarımızın mutlu olmasında, onlara kimsesiz olmadıklarını hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Bizde İskenderun Belediyesi olarak yetim ve öksüz çocuklarımız için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ilgi ve şefkatinden dolayı tüm çocuklar adına teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.