Antakya metruk yapıları revize ediyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor. Görev süresi boyunca sık sık mahalle ziyaretleri ve hizmet denetimleri gerçekleştiren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Yaylacık Mahalle sakinleri ile yaptığı istişarelerde aldığı bilgiler doğrultusunda mahallede bulunan iki metruk yapıyı revize etme sözü vermişti.

Antakya Belediyesi ekiplerine gerekli talimatları vererek revize çalışmalarını hayata geçiren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, her iki binanın da tamamlandığının müjdesini vererek mahallede ziyaretler gerçekleştirdi.

Hizmet denetimleri programı kapsamında Yaylacık Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı Denetimler esnasında karşılaştığı Yaylacık Mahalle sakinleri ile hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Kimyeci her iki yapının da hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Vatandaşlarımızın isteklerini her zaman emir telaki ediyoruz. Yaylacık Mahallemizde daha önce yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz iki metruk yapı vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda revize edilerek hizmete hazır hale getirildi. Mahallenin farklı noktalarında bulunan bu yapıların bir tanesini sağlık evi diğerini de sosyal tesis olarak değerlendirmek üzere yeniden düzenledik. Vatandaşlarımız sosyal tesisimizde iyi ve kötü günlerinde misafirlerini ağırlayabilecekleri gibi, terasında da yaz aylarında aileleri ile birlikte rahatça oturabilecekler. Antakya Belediyesi olarak şehrimizin dört bir yanında hizmetlerimizi en güzel şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Kimyeci incelemelerin ardından Yaylacık Mahalleli çocuklarla uzun süre sohbet ederek mahallede bulunan okul bahçesine oyun grubu monte edileceğinin sözünü verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.