Meydan mahallesi “ilgisizlikten” şikâyetçi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Meydan mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, özellikle 517 ve 518 numaralı sokağın durumu ile ilgili belediye Başkanlık Makamına 3 defa resmi dilekçe ile başvurarak söz konusu bu iki sokağın öncelikli olarak çamur deryasından kurtarılması için asfaltlama çalışması yapılmasını istediklerini söyledi.

Feryatlarına bu güne kadar cevap alamadığından yakınan Muhtar Güneş, İskenderun Belediyesi yetkililerine yaşadığımız sorun ile ilgili 3 sefer resmi dilekçe yazmama rağmen sözlü ya da yazılı olarak bir yanıt alamadım.  Onlarca kez aramama rağmen, mahalle sakinleri ile belediyeye gitmemize rağmen eksiklerimizin giderilmesi için hizmet beklediğimizi dile getirmemize rağmen, maalesef ki belediye sesimize kulak tıkamıştır.” Dedi.

“Belediyecilik demek hizmet demektir”

“Belediyecilik demek hizmet demektir” diyen Muhtar Ramazan Güneş, “Belediye başkanı gelip burada inceleme yapmıyorsa ya da zamanı yoksa ekibini gönderir. İnceleme yaptırır ve halkın isteklerine cevap vermeye çalışır. Kendi şahsımıza bir şey istemiyoruz. Halkın adına hizmet bekliyoruz. İki yıldan bu yana Belediye Başkanı Seyfi Dingil sesimize kulak vermediler. Resmi dilekçelerimize de yazılı ya da sözlü olarak cevap vermediler, mağduriyetimizi ortadan kaldırmadılar” diye dert yandı. Muhtar Güneş, mahallesinde yaşanan bu sıkıntıya da kendi sosyal paylaşım sitesinden de kamuoyuna duyurdu.

“Başkan Seyfi Dingil, yüzünü halka dönmeli”

Kentsel dönüşüm ile ilgili vatandaşların Belediye’ye olan güvenlerinin de sarsıldığına vurgu yapan , geçen dönem belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından Meydan Mahallesi’nin “riskli alan” olarak ilan edildiğini bu karardan mahalle sakinlerinin daha sonradan haberi olduğunu söyledi. Muhtar Ramazan Güneş, Belediye yönetiminin içinde bulunduğu “vurdumduymazlıktan” çıkması ve yüzünü halka dönmesi gerektiğini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.