ARİAD buluşturdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İş dünyası temsilcilerinin Arsuz çıkartmasında; Hatay’da kongre turizminin geliştirilmesi, ılık ve yağışlı bir iklime sahip olan bölgede kışın iş dünyasına ve sosyal ve kültürel aktivitelerin düzenlenerek ekonomiye canlılık getirmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

arsuz ariad (30)

Bu gün öğle yemeğinde Bıkmaz Restoranda Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da katılımıyla bir araya gelen işadamları, daha sonra Arsuz Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Burada bölge ekonomisinin canlanması adına görüşlerini dile getiren işadamları dernek başkanları, Başkan Culha’dan bölgenin geleceğine dair planlarını dinleyip, görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Arsuz Belediyesindeki buluşmanın ardından, Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Federasyonu DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, DASİFED Başkan Vekili Faruk Ekinci, HASİAD Başkanı – DASİFED Yönetim Kurulu üyesi Halit Yağcıoğlu, ATSİAD Başkanı Şekip Abacı, İSİAD – DASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Mufit Tennioğlu, Antakya OSB Başkanı – DASİFED –HASİAD Yönetim Kurulu üyesi Tahsin Kabaali, Dörtyol Portakal Çiçeği Kadın Girişimciler Derneği Başkanı – DASİFED Yönetim Kurulu üyesi Beyhan Doğan, ARİAD Başkanı Nadir Urcun ve yönetim Kurulu Üyeleri Gümüş Otelde toplantıya devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.