Miran Çiçekçilik açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Aysel Altan, oğulları Hasan ve Onur Altan’ın işlettiği Miran Çiçekçilik, Payas’da hizmet vermeye başladı.

Miran Çiçekçiliğin Açılışı; Payas Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, işadamı Osman Tufan, Cumhuriyet Başsavcıları Ruşen Güneş, Onur Tilav, Mehmet Yurtman, Dörtyol Yeşilköy eski belediye Başkanı Fatma Görgen, Payas Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gökçen Görenli, Ak Parti ilçe teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı törende konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Türk Metal Sendika Başkanı Mevlüt Yıldıza Okul Müdürleri, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri İl Encümen ve Belediye Meclis Üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Protokol, bol kazançlar ve başarı dilekleri ve dualarla açılış kurdelesini kesti.

miran (4)miran (1) miran (3)

Altan Ailesinin işletmeciliğini yaptığı Miran Çiçekçilik Payas Belediye binası yakınlarında hizmet vermeye başladı. Hasan, Onur ve Aysel Altan’ın işletmeciliği ile Payas halkına hizmet verecek. İşletmeci Altan ailesi, “Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çeşitli nedenlerden dolayı aramızda bulunamayıp hayırlı olsun dileklerini sunan tüm sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Payas ilçemizde kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile bu yola çıktık” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.