Beyhan Karan CHP İlçe başkanlığı yarışında…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun ilçe örgütü 5 Aralık cumartesi günü kongreye gidiyor. Cumartesi günü Çay Mahallesindeki Amanos Düğün salonunda yapılacak kongrede son anda bir değişiklik olmaması halinde; Beyhan Karan ve Yusuf Mansuroğlu’nun listelerinin yarışacağı konuşuluyor.

Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Mustafa Çöloğlu, Fahrettin Turhaner, Ali Abbas Alay, Yusuf Mansuroğlu, Beyhan Karan’ın aday olduğu CHP kulislerinde dile getiriliyordu. Ancak Mustafa Çöloğlu, Fahrettin Turhaner’in Beyhan Karan lehine aday adaylığı yarışından çekildiği öğrenildi.

Sosyal paylaşım sitesinden Beyhan Karan’ın yarın saat: 13:00’da İskenderun CHP ilçe binasında adaylığını açıklayacağı duyuruldu. Aynı açıklamanın devamında ise; Evet 45 mahallede CHP var evet Hatay’da CHP var Türkiye’de CHP var mantığı ile oluşan İskenderun’un önde gelen CHP kimliği ile tanınmış siyasi bireylerin bir arada hareket ederek hiç bir beklenti gözetmeksizin sadece ve sadece İskenderun’un Hatay’ın Türkiye’nin geleceği için ortak fikirde hem fikir olan ve öncelik insan öncelik halk mantığı diyerek yola çıkıp halkına, seçmenine, partilisine danışarak halkın, üyelerinin seçmenlerinin onayı alınarak yeniden CHP yeniden halk yeniden Türkiye sloganıyla İskenderun CHP başkanlığına aday adayı olan Beyhan Karan yarın saat: 13:00’da İskenderun CHP ilçe binasında adaylığını açıklayacak.” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.