Belen’de Öğretmenler günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile  Simya Kolejinde düzenlenen törene katıldı. 

hbb siya 24 kasim (6)Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Simya Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen  24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamasına Başkan Savaş yanı sıra, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, Belen İlçe J.Komutanı Salih Aygün, Simya Eğitim Kurumları Kurucuları Selim ve Mehmet Baysal, kolej öğrencileri ve öğretmenler de katılım gösterdi.

 hbb siya 24 kasim (4)

Öğrencilerin ve öğretmenlere jestleri ile başlayan programda, dereceye giren ilkokul öğrencilerine Başkan Savaş ve protokol tarafından madalyaları takdim edildi ve öğretmen adaylıklarını bitirip öğretmenlik için ilk adım olan öğretmenlik yemin törenine geçildi.  Törenin ardından Simya koleji Kurcularından Selim Baysal Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı sahneye çağırarak  günün anlam ve önemi dolayısı ile plaket takdim etti.

hbb siya 24 kasim (3) 

Başkan Savaş konuşmasında; “Bugüne kadar bir çok plaket aldım, ama en anlamlısı eğitimciler, öğretmenler tarafından verilenler oldu. Siyasete atılmadan önce bende bir eğitimciydim. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım gününü kutluyor bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

,

,

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.