24 Kasım Öğretmenler günü her yerde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 5 temmuz 24 kasim (6) 

5 Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik ve yönetim kurulu üyeleri, 24Kasım Öğretmenler Gününde veli-öğrenci ve öğretmen buluşmasına da sahne oldu.
İskenderun Beş Temmuz İlkokulu , 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Okul Aile Birliği, her öğretmene katkılarından dolayı plaket sundu.

5 temmuz
Beş Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, Müdür Yardımcıları Nilüfer Düzen, Hüseyin Aktepe, Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik, öğretmenler ve veliler katıldı. Etkinlikte Beş Temmuz İlkokulu  Müdürü Fikret Türkoğlu ve Müdür Yardımcısı Nilüfer Düzen’e plaket sundu. Okul idarecileri velilerin bu anlamlı jestine teşekkür etti.

5 temmuz 24 kasim (4)5 Temmuz İlkokulu 3-D sınıfı öğretmeni Selami Yenigün’e de öğrenci velileri 24 Kasım’ın özüne uygun bir program hazırladı. sınıfta düzenlenen etkinlikte; 3 D Sınıf Öğretmeni Selami Yenigün, üzerinde “Yılın en iyi öğretmenine” yazılı bir pasta kesti. Daha sonra çocuklar tek tek öğretmenlerine karanfil sundu. Minikler daha sonra “Öğretmenim canım benim” şarkısını hep bir ağızdan söyledi. Öğretmen Yenigün, sizler bir çiçeksiniz” dedi ve veli ve öğrecilerine teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.