Büyükşehir Ata’nın huzurunda

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ankara’ya ücretsiz olarak gezi düzenledi.

anitkabir hatay (1)Geziye, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, HATMEK öğretmen ve kursiyerleri, çok sayıda Büyükşehir Belediye personeli ile birlikte yaklaşık 300 kişi katılım gösterdi.

HATMEK kursiyerleri ve Büyükşehir Belediye personeli Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Başöğretmen Atatürk’ün huzuruna çıkarak, mozolesine çelenk bıraktı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından müze gezildi.

anitkabir hatay (3)  anitkabir hatay (5)anitkabir hatay (4)anitkabir hatay (6)Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat Atatürk ziyaretçi defterine: “ Aziz Atam, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak huzurundayız. Sizin bize gösterdiğiniz yoldan yürüyeceğimize ant içtik. Sizi ve silah arkadaşlarınızı rahmet ve s   aygı ile anıyorum.” Yazarak duygularını ifade etti.

Anıtkabir’de vatani görevini yapan askerlerin nöbet değişimini büyük bir ilgiyle izleyen Büyükşehir Belediye Personeli, yaşadıkları neşeli ve duygu yüklü anıları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.