‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel Yükseliş Koleji örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı ile Yükseliş Koleji kan bağışı kampanyası başlattı.

Anasınıfı öğrencilerinin Kızılay hakkında yaptığı sunum sonrasında başlayan ‘Kan Bağışı Kampanyası’na Emniyet Teşkilatı, Gazeteciler, motosiklet tutkunları, Kamu yöneticileri ve görevlileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.YÜKSELİŞKANBAĞIŞI (3)

Okul içerisinde kurulan kan bağışı stantlarında ilk başta kan bağışı formları doldurularak kan testi ve tansiyon ölçümü yapıldı. Yapılan bağışın ardından birtakım ikramlarda bulunulan gönüllü kan bağışçılarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Yükseliş Koleji kurucu ortağı Yılmaz Tunç ve Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Kampanyada 300 kan bağışçısına ulaşılma hedefi konmuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.