İskenderun’ da Medeniyetler Korosu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi’nin organizasyonuyla 16 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 19:00’ da, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’ nda, İnanç zenginliğini bünyesinde barındıran Hatay  Medeniyetler Korosu konser verecek.

Hatay’da kurulan, farklı meslek gruplarından ve üç semavi dinin mensuplarından insanların bir araya gelmesi ile dikkat çeken Hatay Medeniyetler Korosu, İskenderunlular ile buluşacak.

Türkiye’nin birçok ilinde ve Avrupa’nın birçok ülkesinde konser vererek dinleyicilere hitap eden Hatay Medeniyetler Korosu, İskenderun halkına unutulmaz bir konser verecek.

Hatay’ın evrensel nitelikli değerlerinden olan Medeniyetler Korosu’nun konseri ile tüm İskenderunluları buluşturmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Koromuzun, Hatay’ın sahip olduğu zenginlikleri, güzellikleri, yansıtması açısından çok önemli bir işlevi var. Dünya genelinde vermiş olduğu başarılı konserlerle Hatay’ın kültürel mirasına büyük katkıları olan ve ülkemizin hoşgörü ikliminin tüm dünyaya duyurulmasına vesile olan Hatay Medeniyetler Korosu, halkımıza unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm halkımızı bu güzelliği ve hoşgörü iklimini birlikte yaşamaya davet ediyorum.”  diyerek tüm halkı birliğe çağırdı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.