“Başarının nedeni Kalite ve Güleryüz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun da farkındalık yaratmak amacıyla yola çıkan Golden Life GYM Sağlıkk ve Yaşam Merkezi,  Seyfettin Doğan, Ümit Doğan ve Umut Doğan’ ın ortaklığında hizmet veriyor.

Kurumsal olma Yolunda hızla ilerlediklerini belirten Golden Life, yeni adresinde başarılarına başarı katacaklarını iddia ediyor.

IMG_7947

Üyelerine daha rahat ve sağlıklı bir hizmet sunmayı her şeyden önde tuttuklarını söyleyen Golden Life personeli Ebru Çiner özellikle bayan üyelerin rahatlığını ön planda tuttuklarını ve bu sebeple üyelerinde seçici olduklarını, aksi takdirde rahatsızlık veren tarafın üyeliğinin iptal edildiğini söyledi.

Bünyelerinde özel kurslar dışında 7 profesyonel eğitmen bulunduğunu bildiren Ebru Çiner, üyelerin sağlık problemi yaşama riskine karşı ani müdahalede bulunabileceğini, eğitmenlerin hepsinin ilk yardım eğitimi aldıklarını belirtti. 2 aylık bir süreçte 500’ e yakın üye kaydı aldıklarını söyleyen Çınar başarılarının sebebini kaliteli hizmet ve en önemlisi güler yüzlü, samimi yaklaşım olduğunun altını çizdi.

Golden Life Plates ve Fitness Eğitmeni Görkem Tokaç, üyelerine daha kaliteli bir hizmet sunmak için öncesinde üye olmak isteyenlere program kartı doldurtarak, kilosuna, boyuna, daha önce antrenmanlı olup olmadığını ve herhangi bir sağlık problemi varsa rahatsızlığının tespitinden sonra kişiye göre program uyguladıklarını ve onlarla bire bir ilgilendiklerini belirtti.

IMG_7937

Bünyelerinde bulundurdukları fitness, cardio, pilates, tebo,spining, bady pump, cross fit, sauna, crunch, zumbanın yanı sıra Latin dansları, karın egzersizi, zumba, kick box, tekvando gibi özel grup derslerine de yer verildiğini kaydeden Golden Life GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi, İskenderun’da sektör olarak çok iddialı olduklarını, kurumsal olma yönünde ilerlediklerinin vurgusunu yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.