Uğur Fırat; “Her Şeyden Öte Türkiye’de İstikrar”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Esnaf Odası temsilcileri düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Kahvaltılı toplantıda buluşan esnaf odası başkanlarının yanı sıra, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kırıkhan İlçe Kaymakamı Hasan Gözen ve İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’da katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sabah kahvaltısında kısa bir konuşma yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, birlikteliklerine dikkat çekip ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Her şeyden öte Türkiye’de istikrarın önemini işaret eden Uğur Fırat, Hatay’da ki kardeşliği örnek gösterip bu durumun örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti.

Fırat’ın ardından esnaf odası temsilcilerinin dayanışma içerisinde olduğunun ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ise, birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşturulabileceğini söyledi. Samimi sohbet ortamında geçen sabah kahvaltısı, oda başkanlarının karşılıklı fikir alış verişi ile devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.