“Emniyet Mensuplarımızın Güvenliği için Çalışıyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, yaptığı bağışlardan dolayı teşekkür etmek için İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Belen İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın adına, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hizmetlerde kullanılmak üzere yapmış olduğu araç bağışından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil makamında konuk ettiği İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak ile bir araya gelerek istişarede bulundular. Kabulden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Müdür Çolak, bölgeye kazandırmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Müdür Çolak ayrıca, Başkan Seyfi Dingil’in göreve geldiği günden bu yana özverili çalışmaları sonucu birçok hizmet kazandırdığını, dolayısıyla İskenderun’un çehresini değiştirdiğini kaydederken,  Başkan Dingil ise,  amaçlarının daha çok gelişen ve büyüyen bir İskenderun yaratmak olduğunu söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, emniyet mensuplarının da halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalıştığını ifade ederek, Müdür Ali Çolak şahsında tüm emniyet personellerine üstün başarılar diledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.