Bisikletçiler Anıtkabir’e Pedal Çeviriyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Bisikletçiler Derneği Hatay Temsilciliği ile birlikte düzenlenen “Atamızın Yolunda, Hatay’dan Ankara’ya Pedallıyoruz” adlı bisiklet turu başladı.

Etkinliğe katılım gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, Bisikletçiler Derneği Hatay Temsilciliği Başkanı Ethem Baklacı’ya Türk Bayrağı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Flamasını teslim etti.

Hatay’dan Ankara’ya doğru giden bisikletçiler yaklaşık 6 gün sürecek yolculuktan sonra, 10 Kasım’da Hatay’ı temsilen Atatürk’ün huzuruna çıkarak Anıtkabir’e çelenk, Türk Bayrağı ve Büyükşehir Belediyesi’nin flamasını bırakacaklar.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven yaptığı açıklamada: “Bugün burada çok güzel bir iş için toplandık. Bisikletçilerimizi Atamıza doğru uğurlayacağız. 10 Kasım günü öğleden sonra Anıtkabir’e ulaşarak, teslim ettiğimiz şanlı Türk Bayrağını ve Hatay Büyükşehir Belediyesi flamasını, Hatay adına oraya taşıyacaklar. Tüm sporcu arkadaşlarıma kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Bisikletçiler Derneği Hatay Temsilciliği Başkanı Ethem Baklacı: “ Bisikletçiler Derneği Hatay Temsilciliği olarak Atamızın yolundaki etkinliğe 11 arkadaşımızla katılıyoruz. Yaklaşık 6 gün sürecek olan yolculuk sonunda Ankara’ya ulaşacağız. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından bisikletçiler 10 Kasım’da Anıtkabir’de Hatay’ı temsil etmek için yola çıktı.

DSC_2272

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.