Ender Traş Dönemi Başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor ‘da Ramazan Silin ‘in ayrılmasının ardından boşalan Teknik Direktörlüğe getirilen deneyimli spor adamlarından Ender Traş, takımı çalıştırmaya başladı.

İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan idman öncesi yeni Teknik Direktör Ender Traş ve yardımcıları, yönetim kurulu adına Özcan Özdemir tarafından futbolcularla tanıştırıldı. Teknik Direktör Ender Traş’ın yardımcılıklarını Savaş Bahadır, Mahsun Eren ile Ayhan Yakar yapacak. Antrenmanı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar adına Amigolar Nihat Demircan iile Metin Bağış’ta izledi. Amigolar Teknik Direktör Ender Traş’a destek sözü verdiler.

“Körfez’de Gol” ekibine açıklamada bulunan Körfez İskenderun Spor ‘un teknik patronu Ender Traş,” Hiç bir koşul öne sürmeden memleketimizin takımı Körfez İskenderun Spor’u daha iyi yerlere getirmek için geldik. Takımımızı bu düştüğü zor durumdan el birliğiyle kurtarmak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmelerini beklemekteyiz. Turuncu Mavili renklere gönül veren tüm taraftarlarımızın bundan sonra daha da fazla desteklerini beklemekteyiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.