Çakmaklı; “Emeklerimiz hayırsever insanlarımızla devam edecek”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu’nun  Derneğin çalışmalarına olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti mv Orhan Karasayar ve CHP mv Melüt Dudu nun dernek çalışmalarında desteklerini hissettirdiklerini belirterek; “ Bizlere verdiği desteği, Onlara sunduğumuz plaketle bir nebze de olsa göstermiş olduk… Her şey çocuklarımız refah seviyesi yüksek, eğitimli ve bilinçli bir nesil olarak yetişsin diye… Bu emeklerimiz ve çabalarımız hayırsever insanlarımız ve duyarlı milletvekillerimizin desteği ile devam edecektir. “ diyerek düşüncelerini ifade etti.

Çakmaklı,  ”Sayın Mevlüt Dudu ve Sayın Orhan Karayasar’a ve bu güne kadar bizi destekleyen tüm hayırseverlere sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek minnettarlığını dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.