Cumhuriyet coşkusunu yaşıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bilfen Okulları, 29 Ekim Cumhuriyetin 92. Kuruluş yıl dönümünü düzenlendiği muhteşem bir program ve velilerin de katıldığı bir törenle coşku içinde kutladı. Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, okul kurucuları Süleyman Çelik ve Necati Sürmeli ile öğrenci velileri katıldı.

bilfen 29 ekim kutlama (13)

Cumhuriyetin 91. yıl coşkusunu yaşadığımız bu anlamlı günde öğrencilerin ve velilerin heyecanı, görülmeye değer bir tablo çizdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören,  kutlama programında görevli öğrencilerin hazırladığı “Cumhuriyet Panoraması ve Vals” gösterisiyle göz doldurdu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

bilfen 29 ekim kutlama (14)

Atatürk resminin bulunduğu tişörtlerle sahne alan ilkokul öğrencileri, marşlar söyleyerek davetlilere Cumhuriyet coşkusunu yaşattı. Sinevizyon gösterisinde de Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelesi Atatürk’ün vecizeleri ile zengin bir programa dönüşürken efe kostümlü öğrencilerin de zeybek oyunları nefesleri kesti.

bilfen 29 ekim kutlama (4)

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.