Başkan Culha “Tek amaç halka hizmet”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Nazım Culha, mahallelerin sorunlarını halkla paylaşmak, sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ve talepleri dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği istişaere toplantısını bu kezde Gözcüler mahallesinde yaptı.

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Gözcüler Hizmet Binası’nda halkla buluşan Başkan Culha, Arsuz Belediyesinin çalışmalarını anlattıktan sonra yine halkla birlikte 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesi çerçevesinde Akçalı’ dan sonra Gözcüler Mahallesi’nde sathi asfalt kaplama çalışmasının startını verdi. Geniş katılımın olduğu toplantıda Başkan Culha, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, sorunların yakın takipçisi olacağını dile getirdi ve sorunların çözümü konusunda da ilgili birimlere talimat verdi.

Arsuz Belediye Başkan Nazım Culha, beklentileri dinledikten sonra Gözcüler Mahallesinde başlayacak olan asfalt çalışmasının ön aşaması olan sathi kaplama çalışmalarını Gözcüler mahallesi sakinleriyle birlikte başlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.