29 Ekimde Ankara Mitingine Katılıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatan Partisi 26. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Bedir yaptıkların seçim çalışmaları sırasında, 29 Ekim günü Ankara’da düzenlenen mitinge katılacaklarını ve Cumhuriyet değerlerini savunup, terörü kınama yapılacağını belirterek, İskenderun halkını Ankara mitingine davet etti.

Mv adayı İbrahim Bedir, “Sizlerden kardeşlik, barış, iş ve aş için oy istiyoruz. Vatan Partisi mecliste olduğu zaman bu söylediklerimi daha hızlı ve etkin şekilde sağlayabilir. Komşularımızla ilişkileri ancak Vatan Partisinin içinde olduğu bir iktidar sağlayabilir. Güney sınırlarımızda yoğun şekilde bir terör örgütleri var ve bunları dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Vatan Partisinin iktidarında ne Kandilde ne de güney sınırlarımızda terör ve terörist olacaktır. Biz bunları biterceğiz. Hem komşularımızı hem bütün insanları barış ve kardeşliğe davet ediyoruz.

Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi korumak ve kazanımlarını korumak için 29 Ekim’de Ankara’da olacağız. Herkesi oraya davet ediyoruz. Terörü lanetleyip, Cumhuriyet değerlerini o meydanda savunacağız. Bizler askerlerimizin, şehitlerimizin ve de bütün güvenlik güçlerimizin teröre karşı verdiği mücadelesinin yanındayız.” dedi.

Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Emilhan Güçlü, Vatan savunmasının devam ettiğini belirterek, “Vatan savunmasından asla vazgeçmeyeceğiz. Amerika ve Avrupa Büyük Ortadoğu Projesini mazlum milletlere dayatmıştı. Türk milleti bunu reddetti ve etmeye devam ediyor. Başta Ergenekon tertibini yerle bir ettik ve şimdi bu tertipçiler yargılanmaktadır. Türk ordusuna diz çökertmek ve teslim almak istediler. Silahsız Türk askerini teslim aldılar. Vatan Partisi olarak ordumuza, milletimize, Cumhuriyetimize düzenlenen bu tertibi, bozduk. Bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz için şehit düşen bütün asker ve polislerimiz bizim onurumuzdur.” diye konuştu.

Konuşmalarını sürdüren Güçlü, Mustafa Kemal’in Altı okunu Vatan Partisi savunduğunu, onun için Mustafa Kemal Atatürk’ ün yolunda yürüyenlerin Vatan Partisine oy vermesini söyleyerek halkı birliğe çağırdı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.