SİME-SEN’in açılışını Genel Başkan yapacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Konuyla ilgili basın ve kamuoyunu bilgilendiren SİME-SEN Hatay İl Başkanı Hatay Komat,yaptığı açıklamada; “31 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15.00’de Şehit Pamir Caddesi Onur İşhanı Kat 5. No: 27’deki adresinde SİME-SEN Hatay İl Başkanlığımızın açılışını Genel Başkanımız Sayın Akif Tutkaç’ın da katılımıyla yapacağız” dedi.

Hatay bölgesinde faaliyet gösterecek olan ve ilerleyen dönemlerde de Akdeniz Bölgesindeki sendikal faaliyetlere katkıda bulunacağını belirten Komat, amaçlarının kamu sektöründe hizmet veren memurların SİME-SEN’in çatısı altında buluşturmak olduğunu söyledi.

İl Başkanı Hatay Komat, açıklamasında “Devlet Memuru olan arkadaşlarımızın katkılarıyla oluşturulan ve her geçen gün artan sayıyla büyüyen örgütsel anlamda teşkilatımızın getireceği birliktelik ile üyelerimizin ekonomik, sosyal ve mesleki açıdan yaşadıkları veya yaşayacakları sorunları tespit etmektir. Bu sorunların ortaya çıkmasını engellemek veya çıkan sorunların çözümü için gerekli her türlü maddi, manevi ve hukuki desteği sağlamaktır. Bununla birlikte sosyal hukuk devletinin gereği olarak 4688 sayılı sendikalar kanununda ayrıntılı olarak yer alan haklının korunmasında ya da olması gereken hakların alınmasında ortaya çıkabilecek tüm ihlallere karşı gerekli hukuki mücadele ve girişimleri etkin bir şekilde yerine getirmektir.” Dedi.

SİME-SEN Hatay İl Başkanı Hatay Komat, başkanlık bünyesinde Kadın ve Engelliler Komisyonu’nu kurduklarını Hukuk ve AR-GE Komisyonunun kuruluş çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.