Arsuz’da Yolların Çehresi Değişiyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü, Akçalı, Gözcüler Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının ardından diğer mahallelerde de çalışmaların başlayacağını söyledi.

Nardüzü, Akçalı, Gözcüler Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte denetleyen Başkan Nazım Culha mahalle sakinleriyle de görüşerek talepleri dinleyerek ilçe genelinde sorunlu yol kalmayacağı mesajını verdi.

Bir çok mahalle ve sokakta devam eden parke çalışmasıyla vatandaşların ve araç sürücülerinin sorunsuz ve güvenli yollara kavuşacağını ifade eden Başkan Culha, belediyenin gerçekleştireceği 69 bin 470 metrekare parke döşeme ve  329 bin 310 metrekarelik asfalt çalışmasının yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de 87 bin 400 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilçe yollarının yeni bir çehre kazanacağını belirtti.

İlçe genelindeki sorunları teker teker çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını ifade eden Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı da, yoğun bir tempoda devam eden ve diğer mahalle, cadde ve sokaklara yayılan çalışmalar çerçevesinde, kısa bir zamanda ilçe genelindeki ulaşım ve yol sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, parke çalışması gerçekleştirdikleri mahallelerde yaptıkları çat-kapı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.