İskenderun “Köprülü Kavşak Projesi” temeli 20 Ekim’de

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan“Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor.

İskenderun’da Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile 5 ana arterin bağlandığı İskenderun Adliye Kavşağı’nda sinyalizasyonun yetersizliğinin ve bölgede trafik sıkışıklığının önüne geçmek için Hatay Büyük Şehir Belediyesinin geliştirdiği ‘Köprülü Kavşak’ projesinin de  açılışını yapmak ve halka hitap etmek üzere Hatay’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla temel atma töreninin gerçekleştirileceği öğrenildi. Hatay Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre; “5 ana arterin bağlandığı İskenderun Adliye Kavşağı’nda sinyalizasyonun yetersizliği, bekleme sürelerinin uzun olması nedeniyle halka ulaşımda sıkıntı yaşatan mevcut kavşak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “CC”yle İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli 20 Ekim saat 17.00’da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımıyla atılacak.” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.