TOKİ Projesinde ön kayıt alınıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

DSC_0063

Yoğun katılımın olduğu törende konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,18 ay öncesinde başladığı görevinin 5-6 ayının Büyükşehir ve mahallelere dönüşen beldelerle ilgili sorunları çözmekle geçtiğini belirtti. Bu süre zarfında mutfakta çalıştıklarının altını çizen Başkan Dingil, “Bizim göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tek amaç ve gayemiz var; oda verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek ve İskenderun’un mega bir şehir yapmaktır. İşte burada bu sözümüzün birini hayata geçirmek için toplandık. TOKİ evlerini siz değerli halkımıza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. TOKİ projemiz sosyal konut ve dar gelirli konutlar olarak ayrılıyor. 2+1 ve 3+1 olmak üzere konutlarımız olacak. Taleplere göre değerlendirme yapılacak. Biz sizlerden aldığımız talepleri TOKİ yetkilileri ile koordineli bir şekilde çalışma yaparak en kısa zamanda ise temeli atacağız. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız. TOKİ ile birlikte 21 Ekim tarihinde İskenderun’un kanayan yarası olan feyezan kanalının ıslah çalışmalarına başlayacağız. O bölgede ayrı bir sahil bulvarı kazandıracağız. Tüm bu hizmetlerimiz sizlerin daha iyi bir yaşam sürmesi içindir. Sizlerin ve kentimizin geleceğini el birliği içinde inşa edeceğiz.” diye konuştu.

DSC_0127

Törende konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’un hak ettiği hizmetlere tek tek kavuştuğunu belirtti. Milletvekili Karasayar, vatandaşla birlikte istikrar içinde bulunduğu sürece hiçbir engel kalmayacağını ifade ederek TOKİ evlerinin tüm İskenderun halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Törenin sonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sembolik olarak engelli bir vatandaşımızın TOKİ talep formunu alarak işleme koydu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.