Dudu : “CHP’ nin Ayak Sesleri Duyuluyor”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay mv Dudu ve beraberindeki partililer, İskenderun’da yeni sanayi sitesinde esnaf ve çalışanlarla bir araya geldikten sonra, bazı okulların yöneticileriyle görüşmeler yaptı. Bu ziyaretler sırasında bölge sakinleri ve esnafla da görüşmeler yapan Dudu yaklaşan seçimin önemi ve CHP’nin iktidara geldiğinde halkımıza sunacağı, halkımızın hak ettiği ve beklediği konularla ilgili bilgiler verdi.

12066038_839825036131401_1803461614819457032_n

Defne ve Arsuz’da yoğun çalışmalara devam eden CHP Hatay MV ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu ve beraberindeki partililer, mahalle muhtarlarını ziyaret edip, mahallelerde çeşitli toplantılar gerçekleştirdiler. Halkın yoğun ilgi ve coşkusu karşısında büyük mutluluk yaşayan ve CHP’nin ayak seslerinin herkes tarafından duyulduğunu belirten Dudu, vatandaşların desteği ve ilgisi ile yapılan çalışmaların daha iyi sonuçlara ulaşmalarını sağlayacağını belirtti.

Dudu; “İktidarda 13 yıldır yolsuzluklara göz yumanlar ve yoksulluğa sebep olanların artık gitme zamanı gelmiştir. Çalışmalarımız sırasında herkes CHP’yi bağrına basıyor. Seçim stratejilerimiz ortada ve bunların çok iyi şekilde uygulanabileceğini açıkça ortaya koyduk. Öyle ki diğer partiler de bunları örnek aldılar. CHP iktidarı ile ülkemiz hak ettiği ve özlem duyduğu, güvenli, huzurlu ve refah ortamına kavuşacaktır. Bunun için CHP göreve hazırdır. CHP hesap sorulacaklardan hesap sormaya korkmuyor, halkımızın güveni karşılığını bulacaktır.  1 Kasım’da halkımız CHP’yi iktidara Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakanlığa taşıyarak gereğini yapacaktır” dedi.

12115836_839804476133457_4147864866262606277_n

Dudu, çalışmalar sırasında vatandaşlarla uzun uzun sohbetler edip, dertlerini ve sorunlarını dinleyerek yapılması gerekenler ile ilgili görüşlerini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.