BELENLİLER HİZMET ADAMI BAŞKAN SAVAŞ’I BAĞRINA BASTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Savaş bu kapsamda Belen’de hemşehrileriyle geniş çaplı bir dizi hizmet istişareleri gerçekleştirdi. İlk toplantısını Belen Merkez’de esnaf ve dolmuş şoförleri ile yapan Başkan Savaş daha sonra sırasıyla; Gedik, Halilbey, Kömürçukuru, Akçınar, Cumhuriyet, Sarımazı, İssume, Fatih mahalleleri ile Sarayburnu Sitesi’ni ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve İlçe Örgütü eşliğinde gerçekleşen toplantı ve ziyaretlerde Belen’e sunulan geniş kapsamlı hizmetler dolayısıyla hemşehrilerinin teveccühüyle ağırlanan Başkan Savaş, Hatay’ın her noktasına olduğu gibi Belen’e de bugüne dek mahrum edildiği modern hizmetleri taşımak anlamında çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini vurguladı.

HATAY’I İNSANİ YAŞAMA STANDARTLARI KAPSAMINDA MODERN HİZMETLERLE BULUŞTURUYORUZ

HBB-BELEN (1)

Başkan Savaş Hatay genelinde insani yaşama standartlarının gerektirdiği efektif ve kalıcı hizmetleri sunmak üzere çıktıkları zorlu yolda bugüne dek yerel ve genel dinamiklerin tüm engelleme uğraşlarına rağmen yılmadan insan odaklı hizmetler üretmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hatay genelinde özellikle Büyükşehir yapılanmasından önce köy statüsünde bulunan mahallelerin bugüne dek seçim zamanlarında gönderilen bir miktar parke taşı dışında hiçbir hizmetle buluşturulmadığının altını çizen Başkan Savaş, Hatay’ın tüm mahallelerinde ayrım gözetmeksizin bilhassa içme suyu, altyapı, yollar ve sosyal tesisleşme anlamında kolları sıvadıklarını söyledi.

HATAY GENELİNDE OLDUĞU GİBİ BELEN’İ DE HİZMETTE BİR BÜTÜN OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ

Belen’in konumu itibariyle stratejik bir       önemde olduğunu da belirten Başkan Savaş, gelişmeye açık olan ilçenin merkez dışında kalan mahallelerinin bugüne dek dışlanarak kaderine terk edilmesine razı olmadıklarını ve bu bağlamda Belen’i hizmette bir bütün olarak değerlendirdiklerine vurgu yaptı.

BELENLİ VATANDAŞLAR AK PARTİ’NİN SU TARİFESİ KONUSUNDAKİ TUTUMUNDAN RAHATSIZ

HBB-BELEN (4)

Gerçekleşen toplantılarda merak edilen soruları da yanıtlayan Başkan Savaş, su fiyatlarıyla ilgili olarak hemşehrilerinin mecliste üye çoğunluğunu elinde bulunduran partiye olan tepkilerini haklı bulduğunu ifade ederek, bu konuda Kasım Ayı’nda yapılacak HATSU Genel Kurulu’nda teklif edecekleri su indiriminin Ak Partili Meclis üyeleri tarafından kabul edilerek hemşehrilerinin rahata kavuşmasını istediğini kaydetti.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN BESİAD’A ÜYE İŞADAMLARINA ÇAĞRI: GELİN BELEN’İ VE HATAY’I BİRLİKTE KALKINDIRALIM

Başkan Savaş Belen’deki son toplantısını Belen Sanayici ve İşadamları Derneği(BESİAD) ile gerçekleştirdi. Belenli tüccar ve sanayicilerin sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında atılabilecek adımları masaya yatıran Başkan Savaş, Belen’in İskenderun Limanı’na olan yakınlığı ve geçit güzergahı üzerinde olması itibariyle yüksek olan ihracat potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

BELENLİLER: HATAY’IN EN BÜYÜK ŞANSI 30 MART’TA “LÜTFÜ SAVAŞ” İSMİNDE BİRLEŞMEK OLDU

Başkan Savaş’ın Belen özelinde ve Hatay genelinde yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ifade eden Belenliler, Hatay’ın en büyük şansının 30 Mart Yerel Seçimleri’nde “Lütfü Savaş” isminde birleşerek verdiği doğru karar doğrultusunda Hatay’ın çehresinin değişmeye başlamasıyla bir kez daha tescillendiğini belirttiler.      

HBB-BELEN (5)

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.