Antepli Başkan yardımcısına hemşehri ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi, bölge temsilcisi ve Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, Osmaniye Şoförler Odası Başkanı Kenan Coşkun, Antakya Şoförler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Gaziantep’ten İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Bilgin’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin bu ziyaretin kendisine büyük moral kaynağı olduğunu dile getirerek, önemli olanın amaç halka hizmetse ne olursa olsun birlikte hareket etmek olduğunu vurguladı. Şoförler Odası Başkanları daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ederken, verdiği hizmetlerden ötürü de teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.