Kırmızıoğlu, Samandağ’da seçim çalışmalarında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu Samandağ ilçesinde ziyaretlerde bulundu.  CHP Samandağ ilçe teşkilat binasın oda başkanları ile bir araya gelen Kırmızıoğlu’nun ziyaretine Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı, CHP Kadın kolları başkanı Remziye Rencüzoğulları, Meclis üyeleri Yüksel Kuzu, Nebil Yüksek, CHP İl yöneticisi Gülten Berrak katıldı.

Dr.Kırmızıoğlu: “CHP Milletvekili adayı arkadaşlarımızın her biri başka bir yerde seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Birlik ve beraberlik içinde CHP olarak kenetlendik. CHP Hatay’ın birinci partisi CHP olacaktır. Samandağ ‘da alacağımız oy Hatay’da birinci parti olmamızı sağlayacaktır. Samandağ’da oyumuzu %70 arttıracağız. Samandağ ilçesinin bir evladı da benim. “dedi.

CHP Samandağ ilçe başkanı İbrahim Aydoğan: CHP mutlaka iktidar olmalıdır. Kılıçdaroğlu Başbakan olmalıdır. Son günlerde yaşadıklarımız bizleri üzmüştür. Ankara’da MİT binasına yakın bir noktada bombalar patlamış 100’ yakın kardeşim hayatını kaybetmiştir. Bu ancak güvenlik zafiyetiyle açıklanabilir. Canlı bomba da Suruç’ta 30 kişinin ölümüne neden olan kişinin kardeşidir. Bütün bunlar tesadüf olamaz. Türkiye’de barışın, huzurun teminatı CHP’dir. Yaparsa CHP yapar. Riyat Kırmızıoğlu Samandağ halkının evladıdır. Buradan Kırmızıoğlu’nun meclise girmesi için gece gündüz çaba harcayacağımızı ifade ediyorum.” dedi.

CHP ilçe teşkilatının ardından Samandağ ilçesinin belediye eski başkanlarından Ganim Canbolant’ı ziyaret ettiler.

Belediye Eski başkanı Ganim Canbolant:”Tek çıkar yolumuz CHP’dir. Türkiye’de yaşananlar üzücü bir boyuttadır. Konya stadında yaşananlar bizleri üzdü. Ankara’da katledilen kardeşlerimiz bizleri yasa boğdu.68 kuşağından gelen biri olarak üç defa idam sehpasından döndüm. O günlerde bile bu kadar kokmamıştım. İnsanlarımızın en duyarlı olması gereken dönemdeyiz.”dedi.

Kırmızı oğlu, Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezini ziyaret etti.

Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Gönüllüsü Hülya Nehir: “Dört artı dört artı dört eğitim sistemine büyük bir darbe vurmuştur. Kadın hakları konusunda da olumsuz bir durum yaratmıştır. Bu sisteme itiraz eden tek parti CHP olmuştur. “dedi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir: “Ülkemizde Kadın temsiliyet oranının artırılması gerekmektedir. Belediye Meclisimizde kadın temsiliyet oranı %42’dir. Bu oranın Türkiye genelinde artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği kadın danışma merkezini kurduk. Kadın danışma merkezimiz etkinliğini artırarak çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Kırmızıoğlu Esnaf ve Samandağ Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.