“Bu ülkenin MHP’ye ihtiyacı var”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gittiği bir çok yerde sanayi sitesi esnafının sıcak ve samimi karşılaması İbrahim Gül ve ekibini mutlu ederken, bir çok esnaf, İbrahim Gül’e “iyi çalışın bu ülkenin sizlere ve MHP’ye ihtiyacı var. Bunu unutmadan 1 Kasım’a kadar çok sıkı çalışın. Bizim söylediklerimizi de yabana atmayın” şeklindeki öğüt ve temennileri dikkat çekti. Sanayi esnafı ile ilgili ülke gündemi ve siyaset konuşan Gül, küçük sanayi esnafını da dinledi.

DSCF8211

Gördüğü ilgi ve sevgiden mutlu olan İbrahim Gül, “Vatandaşlarımızdan görmüş olduğumuz ilgi ve teveccühle MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkacağına olan inancımız tamdır. Her seçim kendi siyasi literatüründe önemlidir. 7 Haziran seçimlere baktığımız zaman kendi siyasi ikliminde öne çıkan bir sürü başlık var. Bunlar yokluk, yolsuzluk, bölücü tehlike ve özellikle iktidar partisinin hayalini kurduğu fakat bizimde sadece ısrarla Türkiye’nin şuanda sosyal ve siyasal yapısına uygun olmadığını düşündüğümüz başkanlık sistemi adı altında gitmekte. Bundan dolayıdır ki bu seçim çok önemli. Belki de bir rejim değişikliğine sebebiyet verecek, sonucu sandıktan çıkabilecek bir seçim olacak. İşte biz bunun için diyoruz ki Türkiye’nin düşmüş olduğu bu dar boğazdan çıkması gerekmektedir bu nedenle MHP olarak Türkiye Başta olmak üzere Hatay’da halkımızın bize olan inancı ve güveni tamdır çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

DSCF8220

 “Türkiye düzlüğe MHP ile çıkacak”

Geçen Cumartesi günü İskenderun Ulucami caddesinde seçim bürosunu açan İbrahim Gül’ü İl ve İlçe Başkanları, MHP Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, Belediye Meclis üyeleri, partililerin katılımıyla gerçekleşti. Seçim bürosunun açılışında konuşan Gül, hükümete de yüklendi.

 “13 yıllık iktidarlıkta Türkiye’yi 32 etnik gruba ayırdılar”

Ak Parti iktidarında Türkiye’nin kaosa sürüklendiğine işaret eden MHP Hatay 2. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül, 1 Kasım seçimlerine yenilenen listeyle girecek olan partisi MHP’nin güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağını söyledi.

DSCF8154

MHP Hatay 2. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül, Hatay’ın Büyükşehir statüsüne alınmasına yönelik sıkı eleştirilerin yapıldığını seçim çalışmalarında gördüklerini anlattı ve “Hatay’ın büyükşehir statüsünden çıkartılması için gerekenin yapılacağını söyledi. Hatay’ın dokusuna, sektörlerine büyük şehrin uygun olmadığını belirtti Gül, ülkedeki siyasi gelişmeleri de “Türkiye çok büyük bir ateş çemberi altında” şeklinde tanımladı.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.