Makine İkmal Tesisi Açılıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak şehrimize daha iyi hizmet sunabilmek adına hizmetlerimizi her geçen gün bir adım ileriye taşıyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken esnafımızı kalkındırmanın, şehrimizi geleceğe daha iyi hazırlamanın ve vatandaşlarımızın şehir yaşamını kolaylaştırmanın yollarını arayarak çözümler üretmenin gayreti içerisinde olduk. Bu doğrultuda Ocak ayında temelini attığımız makine ikmal tesisimizi 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hizmetin halkımızın ayağına kadar sunulacağı, sanayi esnafımıza büyük destek olabilecek bir adım attık.

Yeni Sanayi Sitesi son caddede konuşlandırdığımız Makine İkmal tesisimiz 9,5 dönümlük arazi üzerine 1 adet idari bina, 1 adet atölye ve yıkama, yağlama binası, 1 adet bekçi kulübesinden oluşmakta. İnşa süresi içerisinde hem tesisimizi hem de sanayi esnafımızı sel ve su baskınlarından korumak amacıyla iki adet trapez kanal inşa ettik. Bu sayede sanayi esnafımızın her yıl maruz kaldığı su baskınları sonucu yaşadığı maddi ve manevi zararlardan kurtarmakla kalmadık, makine ikmal tesisimiz ile şehir ekonomisine büyük bir katkı sağlamayı da hedefledik.

Antakya Belediyesi Makine İkmal tesisi bizim için çok önemli. 95 Mahalleye hizmet etme heyecanı içerisinde olan Antakya Belediyesi olarak bu tesisin açılışını yapma noktasında büyük bir heyecan içerisindeyiz. Bu tesis ile hem mevcut araçlarımızın bakımını, onarımını, eksiklerini giderebileceğimiz gibi iş makinalarımızın bakım ve onarımını da yapacağız. Böyle büyük bir mekânın sanayi sitemizin içerisinde olmasını da esnafımıza destek olma konusunda çok önemsedik.

Tüm bu duygu ve düşünceler ile açılışını yapmaya hazırlandığımız makine ikmal tesisimizde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, 17 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştireceğimiz törene tüm  hemşerilerimizi davet ediyorum.”

 Makine İkmal Tesisi Açılışı

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.