CHP Milletvekili adayı Kırmızıoğlu: “Sorunları özerse CHP çözer”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Ülkenin içinde bulunduğu kaosu giderecek, sorunlara çözüm bulacak tek partinin CHP olduğunu söyleyen Kırmızıoğlu, “kendi içimizde eskiyle, yenisiyle, bundan sonraki gelecek arkadaşlarımızla, çözüm parçası olmaya yemin etmiş hep bir arada duran, her zaman birbirine kenetlenmiş CHP’liler sayesinde çözüm meydana gelecek ve başarı elde edilecektir! Eski de bizim, yeni de bizim, yarın gelecek nesiller de bizim” dedi.

riyat kirmizioglu (4)

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, “Tek bir slogan kullanalım bu sefer, ‘Çözerse CHP Çözer’ buna inandıramayacağımız bir halk kesimi var mı sokakta, buna karşı çıkan AKP’li var mı, veya HDP’li, MHP’li, Vatan partili, herhangi bir partili karşı çıkabilir mi? Gösterdik çünkü bunu çözerse CHP çözer! Dış politikayı CHP çözer, eğitimi,4+4+4’ü CHP çözer, o 4+4+4 çıkarken ses çıkarmayanlar değil! Çünkü çözerse CHP çözer ve barışı getirirse CHP getirir, bunu herkes bilecek. Bizim aslında Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var başka bir şeye değil. Biz etten tırnağı ayırmayacağız, eskisiyle, yenisiyle gelecek olan nesillerle hep bir arada duracağız. Seçim bildirgemizi gençlere ithaf ettik, çünkü biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin koltuğu gençlerindir ama ihtiyar delikanlıları unutmadık, onların deneyimlerine başvurarak bu değişimi sağlayacağız Cumhuriyet Halk Partisi gençlerin partisi olacaktır!”  dedi. CHP’nin halkın sesi bir bildirge hazırladığını söyleyen Kırmızıoğlu, “Bildirgemiz en önemlisi 4 bine aşkın halkoyunuyla coşan, 40’a aşkın dil kullanan, 36 ayrı etnik kimlikten gelmiş halkın sesidir, halkın aklının sesidir bildirgesidir ve bunu sahada anlatmak değil herkese anlattırmak gereklidir, neyi anlatmak gereklidir?” diye konuştu.

R_YAT KIRMIZIO_LU CHP TOPLANTI (1)

Koalisyon görüşmeleri sürerken CHP’nin gösterdiği tavrın siyasal ders kitaplarında okutulacak kadar önemli bir duruş sergilediğine dikkat çeken Dr. Kırmızıoğlu, “Bu krizden çıkış yolunu ancak kökleri olan bir parti olabileceğini Cumhuriyet Halk Partisi ispatladı.. Zor zamanların partisi CHP’dir. Bunu artık sokakta, tarlada, fabrikada herkes biliyor. Masadan kalkmayan tek parti CHP’dir, daha masaya oturmaya korkan partiler varken biz masaya oturduk o gün hükümete gelseydik şuan ülke bu zor durumda olmayacaktı. Çözümün parçası olmayanlar, problemin parçası olmaya devam edeceklerdir.  Çözüm parçası olmaya yemin etmiş hep bir arada duran, her zaman birbirine kenetlenmiş CHP’liler sayesinde çözüm meydana gelecek ve başarı elde edilecektir! Eski de bizim, yeni de bizim, yarın gelecek nesiller de bizim!” dedi.

 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.