Kırmızı döner’den İskenderunspor’a jest

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Amatör Süper liginde mücadele eden İskenderunspor Kendi evinde oynadığı maçta taraftarların büyük desteğini aldı. Kulüp Başkanı Ali Gökhan olgun ve İskenderunspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Turan’ın girişimleri sonucunda maça gelen gelen tüm taraftarlara ücretsiz döner dağıtımı ise taraftarların büyük beğenisini kazandı. İskenderunspor Ekincispor maçına gelen birçok taraftar maçın heyecanını yaşarken Karnı acıkanlara da Kırmızı dönerden yemek ikramı yapıldı.

iskenderunspor maçı döner (2)

Türkiye de ilk kez böyle bir organizasyonun yapıldığını açıklayan İskenderunspor kulübü Başkanı Ali Gökhan Olgun, İskenderunspor yeniden küllerinden doğması için mücadele ediyoruz. Ben uzun yıllar futbol oynadım genç yaşta bana Başkanlık kısmet oldu. Bu maç öncesinde bizlerde her maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımız için ücretsiz döner ikramında bulunmayı düşündük. Değerli İş adamımız Rıza Paşaoğlu da bizlere sporsor oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.  Kırmızı döner İşletmecisi Rıza Paşaoğlu ise  İskenderunspor’un hak ettiği yere gelmesi için bizler üzerimize düşenleri yerine getirmek için çabalayacağız bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir. İnanıyorum ki İskenderunspor’a diger kuruluşlarda deste verecektir dedi. İlk kez yan sahada Maça gelenlere ücretsiz döner dağıtan Kırmızı dönerin gezici aracı etrafından taraftarlar uzun kuyruklar oluştururken dönerini alan Tribüne geçerek maçını izlemeye devam etti. Dışarda döner ikramı devam ederken sahanın içerisinde ise İskenderunspor futbolcuları galip gelmek için rakibin üstüne baskısını artırıyordu. İskenderunspor’un ilk golünü ise Joseph Amoah atarken ilk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya baskılı çıkmak isteyen Ekinci ikinci yarıda yakaladığı penaltı pozisyonunu gole çevirerek duruma eşitliği sağladı.

iskenderunspor maçı döner (1)

Karşılaşma 1-1 devam ederken iskenderunspor’un taraftarlarının bir anda sahadaki takımı desteklemesi sonucunda 75. Dakikada Özgür’ün attığı golle İskenderunspor durumu 2-1 yaptı. Maçın Büyük bölümünü rakip sahada oynayan İskenderunspor 89. Dakikada ise Samet Kökün’ün attığı golle durumu 3-1 yaparak maçın sonucunu belirledi. İskenderunspor maçının arından ise Hem takım hem de taraftar sahadan mutlu ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.