Belen Kaymakamından İskenderun OSB yönetimine plaket

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kaymakam Abdulaziz AYDIN, İlçe Emniyet Amiri Ali ÇOLAK ile birlikte İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti. İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu osb-belenziyaretBaşkanı M.Fatih TOSYALI, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih KESEROĞLU, Osman GÖZÜKARA, Sedat UYSAL, Mustafa KAHRAMAN ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet DÖRTYOL ile birlikte kabul ettiği Kaymakam AYDIN’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam AYDIN; geçtiğimiz aylarda İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet otomobil bağışı dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür etmek ve plaket takdimi amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini açıklayarak, Kurumlarımızın halkımıza daha etkin ve verimli hizmet sunmalarına yaptıkları bu değerli katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih TOSYALI ve Yönetim Kurulu Üyelerine Kaymakamlık ve ilçe halkı adına şükranlarını iletti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.