İskenderun’un ilk tarihi butik oteli

Published on:  /   Yorum yapılmamış

IMG_3634

İşletmeciliğini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten’in oğlu Mustafa Erten, Akay Uzel, Ümit Seyfi Yüksel’in yaptığı La Perla’nın bünyesinde her biri çiçek isimlerinden oluşan 18 oda, 2 restoran bulunuyor.

Türk hamamı tarzında banyoları, antika telefonları, İskenderun’da şarap evini de bünyesine katan La Perla Boutique Hotel & Restaurant & Şarap Evi’nin açılışı geçtiğimiz hafta cumartesi günü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla açılışı yapıldı. Sanayi sektörünün ağırlığını hissettiği İskenderun’da turizmcilerin dikkatini çeken klasik dekorasyonu ile dikkat çeken La Perla Boutique Hotel & Restaurant & Şarap Evi’ni gezen davetliler, butik otele hayran kaldı.

İskenderun’da atıl bulunan eski yapının restore edilerek turizme kazandırılmasının ardından düzenlenen açılış törenine Taş ve ahşabın buluşmasını mükemmel olarak değerlendiren davetliler, La Perla Boutique Hotel & Restaurant & Şarap Evi’nin bölgemize, İskenderun’a ve turizm sektöründe başarılı olması dileklerinde bulundular.

IMG_3595

“Eksikliği hissedilen bir mekânı kentimize kazandırdık”

Kentte eksikliği hissedilen bir yapıyı İskenderun’a kazandırdıklarını ifade eden Doğan Erten, “İskenderun’un fiziki ve kozmopolit yapısını dikkate aldığımızda hem yurtiçi hem de yurtdışından gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek maksadıyla üçü süit olmak üzere toplamda 18 oda kapasitesi ile hizmet vereceğiz. İskenderun’un İLK ve TEK Tarihi restaurantı olma özelliğini de elinde bulunduran La Perla Butik Otelimizde bir klasik, bir de spor olmak üzere iki adet restaurant bulunmaktadır. Söz konusu restaurantı sadece otel misafirlerimizde değil, tüm misafirlerimize açık olacaktır. Klasik otelcilik zihniyetini yıkarak, hem otelimizde hem de restoranımızda misafirlerimizi memnun etmek maksadıyla, kaliteli, sektöre hâkim, tecrübeli ve başarılı yönetim ile personel kadrosunu oluşturduk” dedi.

IMG_3536

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.